Antoni Verger: “Demanam la paralització cautelar de les obres de Ses Fontanelles”

Davant el fet de no tenir l’autorització de la Conselleria de Comerç i el recurs en tràmit contra la llicència d’obres, “el més prudent és aturar immediatament i cautelarment les obres”

MÉS per Palma considera que el Partit Popular és capaç de passar per damunt de tot amb l’objectiu d’aconseguir afavorir els promotors de Palma Springs, el centre comercial que està destruint Ses Fontanelles i perjudicarà greument el petit i mitjà comerç de la zona i tota la ciutat.

El portaveu de MÉS a Cort, Antoni Verger, afirma a més que “l’actual situació és insòlita. L’Ajuntament ha atorgat una llicència d’obres per a una gran superfície comercial que encara no compta amb l’autorització de la Conselleria de Comerç. És imprudent actuar així. Si finalment no aconsegueix aquesta autorització, l’Ajuntament podria incórrer en responsabilitat patrimonial i haver de fer front a grans indemnitzacions. Les obres no poden seguir endavant”.

Verger recorda que el centre comercial té pendent en els tribunals un recurs contra la llicència d’obres presentat per un particular. Però a més, ara hem sabut que Palma Springs no té l’autorització autonòmica de gran superfície comercial. “Davant aquest fet, consideram urgent i necessari que Cort aturi cautelarment les obres de construcció del centre comercial. És el més prudent”.

Antoni Verger presentarà una proposta al ple d’aquest mes de febrer amb aquest objectiu.