Antoni Noguera: “Les bases del concurs dels Premis Ciutat de Palma d’arts plàstiques són una estafa”

El regidor de MÉS per Palma demana explicacions a la Regidoria de Cultura per provocar un perjudici a aquells artistes que, realitzant una interpretació fidel de les bases, no s’hi van presentar

El grup municipal MÉS per Palma lamenta que un any més amb el PP els premis Ciutat de Palma es gestionen de forma pèssima i generen una nova polèmica. Enguany, a més d’incloure obres en castellà i català dins una mateixa categoria, MÉS per Palma denuncia que no hi ha hagut transparència en la gestió dels premis d’arts plàstiques.

Concretament, el regidor Antoni Noguera denuncia que “els gestors del concurs dugueren a terme una interpretació laxa de les bases del concurs amb l’objectiu de no deixar excloses algunes obres que volien veure incloses dins la selecció final, tot i que han reconegut que no pensaven premiar-les finalment. El tema requereix explicacions de la directora del Solleric Pilar Ribal i una disculpa pública del regidor Fernando Gilet cap els artistes”.

MÉS per Palma exigeix transparència, serietat i claredat en els Ciutat de Palma. “Això és una estafa per als artistes, sobretot per a aquells que no van presentar les seves obres al realitzar una aplicació estricta de les bases. La falta de rigor és molt preocupant.”, afegeix Noguera.