Antoni Noguera: “La força de MÉS és la força de la gent”

MÉS per Palma ha fet una anàlisi de l’agrupació amb l’objectiu de créixer i continuar amb força


MÉS per Palma funciona de forma horitzontal i assembleària per construir entre tots i totes el projecte que transformarà la ciutat. És per aquest motiu que, com cada dos mesos, l’agrupació local ha celebrat l’Assemblea Oberta a la seu de MÉS per Mallorca amb l’objectiu de fer una anàlisi d’aquest últim any. Una cinquantena de persones ha participat activament en l’elaboració de propostes per establir unes línies conjuntes d’actuació per créixer i continuar amb força. Els regidors de MÉS per Palma, Antoni Noguera, Neus Truyol, Mercè Borràs, Llorenç Carrió i Helena Paquier, han respost als dubtes sober aspetes d’actualitat municipal com també han col·laborat activament per fer l’anàlisi del grup.

El portaveu de MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha destacat que "la força de MÉS és la força de la gent". "Som un projecte cohesionat, l’aposta del present i del futur i aquestes assemblees ho demostren", ha afegit Noguera. Pel que fa als punts forts, els participants han destacat la proximitat dels regidors/es amb la militància, l’oportunitat que presenta el sistema assembleari de participar en la política municipal i la constància i activitat de MÉS per Palma. Tot i això, per tal de millorar els punts febles, enfocats sobretot per la manca de participació en alguns sectors, els participants varen exposar propostes de millora per, precisament, forjar l’agrupació i difondre els èxits polítics. En aquest sentit, Noguera ha insistit que "som un projecte emergent i hem de transmetre el projecte de Ciutat".

Pel que fa a l’actualitat municipal, els militants han tractat temes com la neteja i l’adequació de part de l’edifici emblemàtic de GESA, la reducció de les llistes d’espera per ser atesos per Serveis Socials i l’aposta per aconseguir la neteja de tota la ciutat, entre d’altres. La responsable d’EMAYA, Neus Truyol, ha indicat que "l’any 2017 suposarà un punt d’inflexió molt important per aconseguir que Palma sigui una ciutat neta". "Destinarem tots els esforços, pressupost, recursos materials i educació medi ambiental perquè entre tots i totes puguem gaudir d’una Palma neta", ha afegit Truyol.

Així mateix, el grup municipal va donar compte dels comptes del primer semestre del 2016, els quals estaran exposats a la pàgina web de Cort Obert.