Antoni Noguera: “Exigim biblioteques públiques i dignes”

El regidor i candidat a batle: “presentam una proposta al plenari per aturar les injustes afectacions en la plantilla i tirar enrere la privatització de biblioteques”

MÉS per Palma presentarà una proposta al ple de febrer perquè es preservi el servei públic de la xarxa municipal de biblioteques. “Són imprescindibles en la dinamització cultural dels barris, com a foment de la intel·ligència col·lectiva i garants de l’accés universal i democràtic a la cultura. I el PP, en comptes de preservar-ho, s’ho vol carregar”.

Antoni Noguera, regidor a Cort i candidat a batle, afirma que “volem biblioteques públiques i dignes per Palma. Per aquest motiu, aquesta proposició té dos grans objectius: aturar les injustes afectacions en la plantilla i tirar enrere la privatització de biblioteques”.

“El personal de la xarxa de biblioteques és imprescindible. Els treballadors són el motor i el factor humà d’aquests espais i no hi ha cap persona prescindible, tot el contrari. I què fa el PP? Treu al carrer a tres interins amb la privatització de Son Cànaves i Son Gotleu”, critica Noguera.

“Quin interès obscur pot tenir el Partit Popular en privatitzar dos biblioteques un mes abans de les eleccions? Això sol té un nom: Indecència”, denuncia Noguera.