Antoni Noguera: “Convertirem Cort en l’Ajuntament de parets transparents”

MÉS per Palma ha presentat aquest vespre tots els membres de la llista electoral municipal que concorrerà a les eleccions del proper mes de maig

Davant més de 150-200 persones, el candidat a la batlia ha destacat que MÉS per Palma construirà el model de ciutat amb gestió transparent i corrupció zero: “Volem un govern de la gent, de persones amb mans netes, i una administració transparent i participativa”

MÉS per Palma ha celebrat un acte avui al Bar Molta Barra en el qual ha presentat els membres de la llista electoral, és a dir, totes les persones que concorreran a les eleccions municipals del proper mes de maig. Un equip humà que sorgeix del procés participatiu històric que va viure MÉS amb la celebració Primàries el passat mes de novembre i en el qual hi varen participar més de 1.700 persones.

Antoni Noguera, candidat a la batlia, ha intervingut junt amb la número dos Neus Truyol per exposar els eixos prioritaris del projecte que MÉS per Palma posa en marxa per construir el model de ciutat que volem. “Volem una ciutat amable, participativa i creativa. Per fer-ho hem de fer fora la màfia, garantir que Cort serà l’ajuntament amb parets transparents, on tindrem tolerància zero contra la corrupció”.

Així mateix, Noguera ha afegit que “construirem el govern de la gent, de les persones amb mans netes, amb màxima transparència”. El candidat a batle s’ha compromès a posar en marxa mesures concretes com són: la publicació de les agendes públiques i la compareixença periòdica de tots els regidors de l’equip de govern en audiències públiques per donar comptes de la feina feta. “Apostam per les auditories ciutadanes, les iniciatives legislatives ciutadanes i el dret a decidir a través dels pressuposts participatius”.

D’altra banda, el candidat a la batlia ha exposat que el projecte de MÉS per Palma passa per tenir una economia creativa. És a dir, “impulsarem les noves indústries basades en el disseny i la creativitat, garantirem la continuïtat del petit i mitjà comerç i apostarem per l’economia social i la banca ètica”.

Nanda Ramon, ex regidora de Cultura, tanca la llista

Durant l’acte els assistents han visualitzat un vídeo sorpresa de la diputada de Compromís Mònica Oltra qui ha donat suport al projecte de MÉS per Palma i concretament als candidats que encapçalen la llista, Antoni Noguera i Neus Truyol.

Una de les novetats de la configuració definitiva de la llista electoral és la incorporació de Nanda Ramon, ex regidora de Cultura.

Us adjuntam la llista electoral de MÉS per Palma.

Documents adjunts