Antoni Noguera: “Cada decisió que es pren a Madrid perd la ciutadania de les Balears”


El coordinador de MÉS lamenta la ineficiència dels diputats balears a Madrid

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha qüestionat la metodologia utilitzada pel Ministeri d’Hisenda en el repartiment dels fons estatals destinats a les comunitats autònomes per pal·liar els efectes de la COVID. Segons Noguera, els criteris utilitzats pel govern espanyol "penalitzen" a les Balears i posen de manifest un nou greuge comparatiu. "Després d’ignorar les illes en l’allargament dels ERTO, com s’ha fet a Canàries, o l’intentat de saquejar els nostres ajuntaments que són els pitjor finançats de tot l’Estat, ara afegim un nou element", ha dit el coordinador ecosobiranista.

Antoni Noguera ha demanat més claredat i transparència per assignar aquests fons i ha exigit al govern espanyol que també tengui en compte la taxa de desocupació. "Som el territori que pit-jor ho passarà per la dependència del sector serveis i turisme i això s’ha de reflectir en el repar-timent".

En aquest context, Noguera ha lamentat la ineficiència dels diputats balears a Madrid. "No fan que les illes siguin presents, no pinten res i decisió rere decisió ens veiem afectats". És per això que ha insistit a assegurar que "ara més que mai cal una força d’esquerres i sobiranista que temps complicats com els que ara vivim ens representin i siguin la veu de tots aquells que ho passen malament".