Antoni Noguera aconsegueix que Palma sigui pionera en la lluita contra l’especulació immobiliària

El regidor de MÉS per Palma aconseguí en el darrer ple de Cort que s’aprovàs una proposta per unanimitat per tal d’instar al Govern a elaborar una llei que serveixi per lluitar contra l’especulació immobiliària que exerceixen els bancs

El Dario de Mallorca ha publicat avui un extens article en el qual s’explica la importància de la proposta que es va aprovar al ple de gener. La gran passa endavant que va significar la proposta és que Palma es converteix en el primer municipi de tota Mallorca i les Illes que reclama poder multar als bancs que retinguin pisos en propietat i buits durant més de dos anys.

La proposta del regidor Antoni Noguera parteix de la necessitat de posar a disposició dels ciutadans que ho necessiten, i que cada dia són més, pisos i habitatges a preus raonables, assequibles.

Si els bancs es neguen a fer-ho, l’administració ha de tenir potestat per obligar-los i en tot cas a multar-los perquè d’aquesta manera també s’obtindrien uns ingressos, molt necessaris per als ajuntaments i govern, per tal de reinvertir-los en polítiques d’habitatge social.

Carpeta