Alzamora i Segura expliquen com es reprendran les activitats de lleure

El conseller de MÉS destaca “la importància de l’educació no formal” i els beneficis que reporta

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora; el director insular de Joventut, Àlex Segura, i altres autoritats del Consell s’han reunit aquesta setmana amb una trentena d’entitats de lleure juvenils presents a l’illa.

La trobada va servir per comunicar a les entitats que presten serveis d’educació en el lleure l’estratègia que hauran d’aplicar aquest estiu per adequar les activitats i les instal·lacions juvenils a la situació sanitària derivada de la COVID-19. Així, es preveu un escenari de tornada progressiva a la nova normalitat, tot preveient diferents mesures en funció de la fase de desescalada en què ens trobem. Alzamora i Segura han destacat “la importància de reprendre l’educació no formal i el valor que aporta als nins i nines i a les famílies”. Així i tot, el conseller ha insistit que “caldrà seguir molt escrupulosament el protocol i prioritzar sempre la salut”.

Juntament amb aquest document de pautes també s’ha lliurat un pla de mesures per a la lluita contra la COVID-19 a les instal·lacions juvenils; mesures i recomanacions per a les entitats promotores i equips educatius; i un protocol de vigilància i actuació davant la detecció de símptomes compatibles amb el coronavirus.