Alorda: “El Govern ha de reclamar també el pagament del conveni ferroviari”

La coalició PSM-IV-ExM considera lògic que l’executiu balear iniciï un plet contra el govern espanyol per exigir els doblers, després de conèixer que el Tribunal Suprem obliga a pagar el conveni de carreteres

PSM-IniciativaVerds-Entesa considera necessari, responsable i lògic que el Govern reclami els doblers del conveni de carreteres després que el Tribunal Suprem hagi declarat nul·la l’ordre ministerial que paralitzava les aportacions del govern espanyol. En el mateix sentit, la coalició considera lògic i responsable reclamar davant el tribunal també el conveni ferroviari.
 
En aquest sentit, el grup parlamentari anuncia que presentarà una Proposició No de Llei per tal d’instar al Govern a dur-ho a terme despr& eacute;s que l’ex president Antich ocultés aquesta sentència durant les darreres setmanes de la passada legislatura.
 
El diputat Antoni Alorda assegura que és l’obligació de l’anterior i l’actual Govern exigir el pagament d’aquestes inversions compromeses a través de conveni. “Si la sentència que obligui a Madrid a pagar ha de tardar, idò que tardi el necessari però es complirà, tal i com ha succeït amb el conveni de carreteres”.
 
La coalició nacionalista i ecosocialista, a més, lamenta el desconeixement d’aquesta sentència i la manca de comunicació per part dels socis de govern.