Abril, sobre la seu del PP: “només els mafiosos obliden pagaments de 600.000 euros en metàl·lic”

Considera “un oblit imperdonable” que Bauzá amagàs que s’havia produït un pagament de 579.000 euros en metàl·lic per finançar la seu del partit conservador a Palma

Sobre la imputació de la cúpula d’IB3, el diputat es demana si Bauzá aplicarà la seva doctrina a Ruiz i el descavalcarà de la candidatura a la Batlia de Calvià, i afirma que IB3 ha incomplit un dels seus objectius, que és ajudar al teixit audiovisual local: “ha fet tot el contrari”


Adjuntam les declaracions del diputat David Abril valorant les novetats en relació al finançament il·legal de la seu del PP a Palma i sobre la investigació judicial a la cúpula d’IB3:

“Respecte al fet que el president Bauzá hagués amagat que es va produir un pagament de 579.000 euros en metàl·lic per a la seu del PP de Palma, el que demostra és que novament el sr. Bauzá ha tingut un oblit imperdonable. Sona que vol tornar a amagar la veritat a la ciutadania. Ningú no oblida que aquesta seu es va pagar amb 600.000 euros en metàl·lic. Ningú, llevat de gent mafiosa, no té a ca seva davall el matalàs 600.000 euros, suposam que en bitllets de 500 euros. Això ho fa la gent mafiosa. Amagant això, Bauzá demostra que el PP és un partit mafiós”.

“Si surt ara aquesta informació i si el jutge Castro ha obert una peça separada sobre el finançament il·legal del PP (i sobre la seu del PP de Palma en particular) és gràcies a la comissió d’investigació de Son Espases que va proposar MÉS, de la qual la Fiscalia ha recollit testimonis com els de Luis Bárcenas o Javier Rodrigo de Santos. Que estigui aflorant tota aquesta informació sobre el comportament mafiós del PP demostra que la comissió de Son Espases era més que necessària”.

“Respecte a la imputació de la cúpula d’IB3, en primer lloc, esperam que al sr. Ruiz el PP li apliqui la doctrina Bauzá, i com que està imputat per un delicte greu, com és la prevaricació, per tant en coherència amb aquesta doctrina hauria de caure com a candidat a la Batlia de Calvià. De poc li ha servit al PP intentar promocionar políticament una persona posant-la al capdavant d’una institució com IB3, que hauria de ser neutral i independent des del punt de vista partidista”.

“En segon lloc, allò que més ens preocupa és que IB3 no només no s’ha gestionat bé, sinó que ha fet tot el contrari del que ha de ser una de les seves funcions essencials com a servei públic. Un dels objectius d’IB3 és donar suport al teixit audiovisual local, i el que ha fet és perjudicar-la tirant preus fins a 96% per davall del mercat”.

Documents adjunts