Abril: "S’ha acabat el PP de les majories absolutes"

El Congrés dels populars ha fet evident la divisió interna dels conservadors i ha criticat que es tornin a obrir les llistes als imputats


El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril creu que la victòria de Company ha estat agredolça pel mateix candidat, ja que s’ha fet evident la divisió interna del Partit. José Ramón Bauzá ha parlat del grup que ell representa com un bloc dins del partit conservador, que ha deixat de presentar-se com una força compacta. "S’ha acabat el PP de les majories absolutes. No podrà tornar a governar en aquesta terra amb majoria absoluta. També s’han quedat ara sense el discurs que les esquerres són un caos perquè hem de pactar", ha assegurat Abril qui afirma que des de MÉS per Mallorca "hem de captar aquest missatge i ser prou responsables per seguir endavant amb aquest pacte per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de la nostra terra". El portaveu ecosobiranista també ha apuntat que fruit d’aquesta divisió "el PP haurà de fer molta feina a fer per recuperar la confiança en l’àmbit estatal perquè fins i tot Rajoy s’ha estimat més anar a Catalunya on el PP és ultraminoritari que venir aquí ha de donar suport a un partit que presumeix de ser alternativa de govern".

Abril també ha expressat la seva preocupació per una tendència que es repeteix en relació als líders del PP "Ens agradaria que el senyor Company rompi amb la tradició habitual. Cada vegada que n’han arribat un ha fet bo a l’anterior. El senyor Matas va fer bo al senyor Canyelles, el senyor Bauzá va fer bo a Matas".

Al mateix temps el portaveu de MÉS per Mallorca ha criticat durament que en el Congrés del PP "només s’ha parlat de corrupció per tornar a obrir les llistes a imputats per corrupció"

Abril també ha fet referència a l’acte de suport a Susana Díaz, on hi havia Felipe González, Rodríguez Zapatero, Alfonso Guerra i Rubalcaba entre d’altres. "Aquest grup d’enterradores del socialisme significa una sortida cap endarrere". Abril afirma que el PSOE només el pot salvar la militància, i també apunta que l’esquerra necessita un socialisme fort i d’esquerres.

Dia Històric: Llei NO a les Prospeccions

“Demà serà un dia històric, ja que per primera vegada s’aprovarà una llei signada per tots els grups polítics que trasllada el sentiment majoritari de la societat balear d’oposició a les prospeccions. Una llei que concreta la proposta política per acabar amb aquesta amenaça.”, ha assegurat Abril qui ha afegit que el Congrés “no tindrà l’excusa econòmica que va utilitzar per aturar la tarifa plana ja au es preveu una disposició transitòria que anul·laria la possibilitat de pagar indemnitzacions”.