Abril: "No entendríem un viratge del PSIB"

MÉS per Mallorca espera que els socialistes de les Illes continuïn defensat a l’Estat un pacte a la balear


El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril ha expressat la seva preocupació després del resultat del comitè federal del PSOE. "Dissabte no va perdre Pedro Sánchez, varen guanyar els "socialistos", que de socialistes tenen poc" -ha dit Abril qui ha assegurat també que "va guanyar la posició que defensa que ha de governar Mariano Rajoy. És lamentable des de l’òptica de l’esquerra".

Abril ha remarcat que a les Illes Balears en relació al pacte de governabilitat que existeix aquí, la deriva que ha agafat el PSOE estatal no afectarà si el PSIB no canvia la posició, que ha mantingut fins ara de "defensar un pacte a la balear".

"No entendríem un viratge, un canvi de rumb del PSIB que ens generaria incomoditats aquí i en el conjunt de l’estat espanyol", ha assenyalat el portaveu ecosobiranista

Proposicions de MÉS

En roda de premsa parlamentària el portaveu també ha avançat les quatre proposicions no de llei que presentarà la formació aquesta setmana.

MÉS per Mallorca demana un augment significatiu dels recursos de l’Agència Tributària Estatal per fer front a les retallades d’inspectors, un increment que permetria recaptar 500 milions d’euros.

El partit ecosobiranista també reclama que s’actuï davant els anuncis discriminatoris de recerca de feina, que deixen fora a les persones de més de 45 anys. Alhora que aquesta setmana juntament amb Podem es presenten les propostes que aposten per un rebuig contundent als tractats com el TTIP, CETA i TISA que volen fer avançar el neoliberalisme més agressiu.

Finalment a la comissió d’Afers Social i de Drets Humans MÉS presentarà la seva condemna de l’assassinat de l’activista Berta Caceres, a qui varen matar injustament fa sis mesos.