Les noves eleccions. Una oportunitat perquè les forces d’esquerres siguin les guanyadores el 26-J

MÉS per Mallorca ha celebrat el Primer de Maig amb l’assistència a la manifestació de Palma i amb un dinar a l’ermita de Sant Miquel, a Campanet


A la manifestació que ha partit de la plaça d’Espanya hi han assistit els membres destacats de MÉS Biel Barceló, Fina Santiago, David Abril, Alice Weber, Guillem Balboa i Biel Frontera. Els dirigents del partit econacionalista han volgut reivindicar amb la seva presència el dret a un treball digne. David Abril ha declarat “la Diada del Primer de Maig és més reivindicativa que mai per recordar totes les persones que tenen feina i no en tenen”.

Posteriorment, més de cent-cinquanta persones s’han reunit per dinar, com ja és tradició, a l’ermita de Sant Miquel de Campanet. En els discursos dels coportaveus David Abril i Bel Busquets han encoratjat als assistents a guanyar les eleccions del 26 de juny amb una candidatura única de les formacions que es reivindiquen autènticament d’esquerres. Segons David Abril “aquesta és una oportunitat única de batre l’hegemonia electoral del PP i contribuir a una canvi general i a un procés constituent a l’estat espanyol”. Per la seva part Bel Busquets “MÉS vol aprofitar aquesta nova convocatòria per il·lusionar els ciutadans i les ciutadanes i aconseguir una veu que parli en nom de les Illes Balears a les institucions de Madrid.”