ABRIL: “És un orgull i una satisfacció recuperar aquest espai per a la ciutadania que abans era només per l’ús privilegiat i exclusiu de la família reial”

MÉS per Mallorca celebra l’obertura dels jardins de Marivent


Fa 4 anys, concretament el 21 de febrer del 2013, els llavors diputats Antoni Alorda i Fina Santiago traslladaven al Parlament la demanda de MÉS per Mallorca de posar al servei de la la ciutadania els Jardins Palau de Marivent, amb usos artístics i culturals. Dimarts que ve dia 2 de maig aquesta reivindicació es farà realitat tal com ha anunciat avui el govern de les Illes Balears.

“És un orgull i una satisfacció recuperar aquest espai per a la ciutadania que abans era només per l’ús privilegiat i exclusiu de la família reial”, ha assenyalat el portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril. La formació ecosobiranista celebra l’obertura d’aquest espai que acollirà una exposició permanent d’escultures de Joan Miró i que significa una fita més del full de ruta dels Acord pel Canvi i de les polítiques d’esquerres i progresistes que varen assumir a principi de legislatura PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Podem Illes Balears.

Cal recordar que el Palau de Marivent és responsabilitat del Govern com a successor de la Diputació Provincial. L’any 1973, la Diputació va cedir l’ús del Palau als aleshores Prínceps, Joan Carles i Sofia. De llavors ençà, ha tengut el caràcter de residència privada. Ara, però en compliment dels Acords pel Canvi els Jardins s’han obert a la ciutadania.