Abril: "El PP no ha fet res per lluitar contra la corrupció en el seu partit"

MÉS denuncia la passivitat dels conservadors davant el cas de corrupció Policia Local i l’oposició dels populars a investigar les Autopistes d’Eivissa


"Es tracta d’unes dimissions a mitges", ha assenyalat el portaveu de MÉS David Abril en referència a la sortida voluntària de José María Rodríguez, Álvaro Gijón i Sandra Fernández de la Junta Territorial de Palma que varen dur a terme ahir per les sospites de la cúpula palmesana de la formació conservadora i la seva possible implicació en el cas de corrupció Policia Local. "És vergonyós que absolutament ningú del PP hagi demanat la dimissió del senyor Rodríguez. Ha estat ell qui en teoria ha fet una passa enrere", assegura Abril qui ha mostrat la seva preocupació per aquest fet, ja que "des de MÉS pensam que vol dir que aquest home continua comandant el partit". El portaveu ha remarcat que el votant del partit popular és un dels més perjudicats i també que les dimissions de Gijón i Fernández fan veure que han de veure amb aquestes sospites de corrupció. "Però que conservin els càrrecs que els hi dóna a menjar per part de les institucions públiques torna a ser un altre descrèdit per part del PP"

Investigació Autopistes d’Eivissa en marxa

El PP davant d’aquesta investigació ha tornat a dir que no vol que crei la comissió i "si no tenen res a amagar, haurien de ser els primers interessats a què la comissió funcioni".

MÉS vol aprofitar aquest període de sessions extraordinari per començar a avançar feina, mirar de recollir propostes dels grups, fer un pla de treball, amb compareixença de les persones que ho ha de fer: polítics, empresaris, etc. i recollir la documentació necessària per dur a terme aquesta investigació: administració, empreses i afectats. "Si s’aprova aquest pla de feina, dins la primera quinzena de setembre es podrien fer les primeres compareixences.