Abril: “Ara toca apostar per una gran aliança d’esquerres”

És el moment d’elaborar un acord de mínims amb Podem, EU i ERC


Des de MÉS per Mallorca lamentam la incapacitat dels partits estatals per posar-se d’acord i evitar l’escenari de les eleccions, que genera frustració a la gent i posa en evidència una manca de cultura de pacte i diàleg que tanmateix, s’haurà de construir.

“Ara toca fer allò que fa estona defensam des de MÉS: apostar per una gran aliança d’esquerres i pel dret a decidir a les nostres Illes, juntament amb Podem, EU i ERC. Benvinguts Podem a aquesta aposta, ja fa estona que hi hauríem de treballar, ara haurem de fer un «sprint»”, ha assenyalat el portaveu de la formació David Abril.

La formació ecosobiranista creu que és el moment d’elaborar un acord de mínims basat tant en les necessitats existents a les nostres Illes, com en els canvis profunds necessaris a la política espanyola, i un gran objectiu compartit: ser primera opció electoral a les nostres Illes, i aportar el màxim de diputats i diputades per un canvi real a l’estat. “Pensam que pot ser una aposta que davant la decepció generalitzada, pot tornar a aportar il·lusió i ganes de canvi a la gent. Si aconseguim sumar el màxim de diputats d’esquerres. Això pot significar el sorpasso al PP”, ha assegurat la portaveu de MÉS Bel Busquets.