52 noves places de residència a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència a Mallorca

Augmenten en 24 places les residències de Santa Maria, Artà, Alcúdia i Muro i se’n concerten 28 més a altres municipis de l’illa

El cost total dels quatre convenis és de 1.445.130 euros i suposa un increment de 24 places que es corresponen amb les següents dades:

- Cas Metge Rei de Santa Maria del Camí, augment de 4 places residencials (total 12 places residència) 241.068 euros

- Residència Posada dels Olors d’Artà, augment de 5 places residencials (total 14 places residència, més 12 places centre de dia) 380.172 euros

- Residència Reina Sofia de Muro, augment de 8 places residencials (total 20 places residència) 401.780 euros

- Residència SarQuavitae d’Alcúdia, augment de 7 places residencials (total 33 places residència) 662.937 euros.

A banda d’aquest increment de places a les residències d’aquests quatre municipis, la consellera Fina Santiago ha anunciat un augment de places a les residències de Sant Joan, Pollença, Montuïri i Novaedat Inca. D’aquesta manera, s’incorporen 52 places noves al conjunt de places residencials de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència, una situació que s’encamina a donar resposta al dèficit de places residencials per a persones amb dependència.

En aquest sentit, la consellera ha informat que també s’han incrementat el número de places concertades als centres de dia per a persones en situació de dependència. En total, a Mallorca, han augmentat fins a 63 les places de centre de dia (8 a Son Servera, 12 a Sant Llorenç, 7 a Valldemossa, 14 a Marratxí i 6 a Campos).