2017, un any fructífer per a MÉS per Mallorca

Els coportaveus, Busquets i Abril destaquen les polítiques valentes i el compliment dels AcordpelCanvi


El 2017 ha estat per a MÉS per Mallorca un any intens i fructífer políticament. Un any de consolidació dels AcorsPelCanvi i de consolidació de les polítiques concretes que no s’explicarien sense la feina de la formació ecosobiranista a les diferents institucions de les Illes Balears. Des dels ajuntaments de Mallorca, començant per Palma i des del Consell i també des del govern. "S’han fet realitat transformacions significatives que permeten que 20.000 persones que dos anys abans havien quedat sense cobertura sanitària, ara poden gaudir d’assistència sanitària gratuïta. Així com que hi hagi més de 5.000 famílies que viuen millor gràcies a la Renda Social. Alhora la regulació del lloguer turístic i l’establiment d’un sostre de places i diferents accions ens fan avançar cap a un altre model econòmic", ha assenyalat el coportaveu de MÉS per Mallorca, David Abril.

MÉS per Mallorca també celebra acabar l’any amb dos actes que marquen un punt d’inflexió històric. La celebració per primera vegada de la Diada el 31 de desembre, i el tancament del peatge del túnel de Sollar. "Un acte polític molt simbòlic. És el símbol de l’inici de la gran corrupció del partit popular que hem patit tants d’anys en aquesta terra. Voldríem acabar amb peatges com el maltractament constant de l’Estat cap les nostres Illes. Amb un sistema de finançament injust i amb l’incompliment de l’Estatut d’Autonomia que fan que els ciutadans i les ciutadanes de les nostres Illes no siguin tractats amb dignitat. Seguirem fent feina perquè canviar aquesta realitat", assegura el coportaveu.

La coportaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets també ha destacat la participació de la formació en les polítiques transformadores. "La nostra aposta per aquestes polítiques de transformació social, de compromís i lluita per a la igualtat social és ferma. Amb un augment de més de 1.000 professors que contribueixen al fet que la comunitat educativa tengui una educació de més qualitat, i la incorporació de més de 1.200 treballadors i treballadores de personal sanitari, que millora l’assistència. Així com la política de transformació cap a un nou model econòmic. Des del motor econòmic del turisme, aprofitam aquesta prosperitat per tal de dur-la cap a l’agricultura, cap a medi ambient o cap al patrimoni". Busquets ha remarcat que MÉS per Mallorca fa una política d’esquerres útil i efectiva en benefici de la ciutadania.