Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

Ferrà: “Esperam que el PP rompi el seu silenci sepulcral i faci una valoració de les declaracions de Matas”

MÉS per Mallorca mostra la satisfacció davant els darrers pressupostos de la legislatura El portaveu del grup parlamentari, Josep Ferrà, ha mostrat la seva “sorpresa” davant les declaracions de l’expresident del Govern Jaume Matas. “El senyor Jaume Matas, fa només uns mesos, va acceptar una caixa (...)

La depuradora de Camp de Mar d’Andratx, ampliada gràcies al cofinançament de l’Impost de Turisme Sostenible, entrarà en funcionament el març del 2019

La inversió de 2,6 milions d’euros és un cofinançament amb l’Impost de Turisme Sostenible i fons FEDER. En total, aquesta legislatura s’han invertit a Andratx 10 milions d’euros en millora del sanejament d’aigües La vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets; el (...)

Ensenyat: "El pressupost del Consell demostra que és una institució municipalista i social que fa feina per les persones"

El pressupost del Consell de Mallorca se situa en 486 milions d’euros, amb un increment de més de 26 milions, consolidant el compromís de la institució amb el municipalisme i amb la contenció pressupostaria. "Aquesta legislatura és la de la consolidació del Consell com a autèntic govern de l’illa", (...)