Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

Campomar: “La llei de canvi climàtic és una eina fonamental per continuar amb aquesta lluita i conduir-nos a unes illes 100% netes”

La diputada Joanaina Campomar ha explicat aquest dilluns en roda de premsa un punt clau del ple d’aquest dimarts: el debat de la llei de canvi climàtic. En paraules de la diputada ecosobiranista, aquesta llei “és una eina fonamental per continuar amb aquesta lluita i conduir-nos a unes illes 100% (...)

MÉS per Mallorca expressa el seu dol per la mort d’Aina Moll

El funeral serà dijous, a les 20:30 h, a l’església de Sant Francesc de Palma. Tota la família de MÉS per Mallorca vol expressar el seu dol per la pèrdua d’Aina Moll i Marquès, que va morir la nit d’aquest passat dissabte a l’edat de 88 anys. Així mateix, MÉS per Mallorca transmet el seu escalf a les (...)

MIQUEL ENSENYAT: LA GENT VIU MILLOR ARA QUE FA QUATRE ANYS

MÉS per Mallorca presenta la seva campanya de feina feta amb el lema #ElCanviContinua Miquel Ensenyat i Neus Truyol fan un repàs de les polítiques desenvolupades durant aquesta legislatura davant 80 persones a Esporles MÉS per Mallorca han presentat la campanya de feina feta a Esporles, (...)