Xarxa Municipal

Articles

Selva serà un municipi més transparent i més obert

MÉS per Mallorca dona suport a l’entrada de l’agrupació Arrelam al govern del municipi de Selva L’agrupació Arrelam, que té dos regidors al municipi de Selva ha arribat a un acord per un relleu polític després de 20 anys de govern del Partit Popular al municipi. El Pi-Independents de Selva té 4 (...)

MÉS dóna suport al poble i la República Sahrauí als camps de refugiats

Una delegació de MÉS per Mallorca fa dos dies que està fent feina als campaments sahrauís de Tindouf per tal de conèixer de prop la situació dels refugiats i els projectes de cooperació. Una delegació de MÉS fa dos dies que està fent feina als campaments sahrauís de Tindouf. Aquest encontre reafirma (...)

Signat el conveni per a la rehabilitació de l’edifici de l’Hospici de Felanitx

L’IMAS ha aportat un total de 218.400 euros per a la reconversió d’aquest edifici històric en un centre de dia i d’estades nocturnes per a persones amb dependència. La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver i la (...)

L’Ajuntament d’Inca és el primer a publicar al detall la despesa amb proveïdors

Una vegada tancat l’any fiscal, des de l’àrea de Transparència ha publicat el web municipal la despesa amb proveïdors de l’any 2015. Es tracta de la informació de més de 6.500 factures de quasi 700 subministradors de productes i serveis. "Aquesta mesura és complir amb el dret que té el ciutadà (...)

El Consell de Mallorca instal·larà 36 nous punts d’abastiment d’aigua dels Bombers de Mallorca a 10 municipis de l’illa

Avui s’han signat els primers deu convenis que suposen implementar de manera efectiva la primera fase del projecte que preveu arribar a la totalitat de Municipis de Mallorca i que ha suposat una inversió de 158.400 euros per part del Departament de Desenvolupament Local. Aquesta primera fase (...)