Xarxa Municipal

Articles

MÉS per Inca presentarà moció perquè ajuntament denuncii l’execució del batle republicà Antoni Mateu

A la vegada la proposta de la formació inquera també insta al municipi a adherir-se a la querella argentina Tal dia com avui el 1937, Antoni Mateu, el que va ser el darrer batle de la república a inca va ser afusellat, juntament amb el de Palma, Emili Darder. Avui també MÉS per Inca ha (...)

MÉS per Porreres va presentar una moció per crear una comissió d’investigació sobre els empadronaments il.legals a l’Ajuntament de Porreres

La moció que reproduïm a continuació és el text que MÉS per Porreres va presentar al plenari d’ahir dilluns 26 de gener. La nostra proposta no va ser aprovada ja que l’equip de govern del Pi i el grup del PP hi varen votar en contra, el PSOE es va abstenir. L’equip de govern de l’Ajuntament de (...)

Les formacions de MÉS a Santa Margalida i Artà es mobilitzen a favor de Sa Canova

La platja i el sistema dunar de Sa Canova varen ser declarats ANEI a l’any 1991 per la Llei d’Espais Naturals. Es tracta d’una àrea especialment sensible des del punt de vista ambiental que també es troba inclosa dins el Lloc d’Interès Comunitari (LIC) del torrent de Na Borges. Administrativament (...)