Xarxa Municipal

Articles

MÉS per Porreres va presentar una moció per crear una comissió d’investigació sobre els empadronaments il.legals a l’Ajuntament de Porreres

La moció que reproduïm a continuació és el text que MÉS per Porreres va presentar al plenari d’ahir dilluns 26 de gener. La nostra proposta no va ser aprovada ja que l’equip de govern del Pi i el grup del PP hi varen votar en contra, el PSOE es va abstenir. L’equip de govern de l’Ajuntament de (...)

Les formacions de MÉS a Santa Margalida i Artà es mobilitzen a favor de Sa Canova

La platja i el sistema dunar de Sa Canova varen ser declarats ANEI a l’any 1991 per la Llei d’Espais Naturals. Es tracta d’una àrea especialment sensible des del punt de vista ambiental que també es troba inclosa dins el Lloc d’Interès Comunitari (LIC) del torrent de Na Borges. Administrativament (...)

La democràcia venç la burocràcia: la JEC accepta els vots anul·lats d’Inca i Binissalem

La Junta Electoral Central dóna la raó a MÉS per Mallorca i al PSOE i accepta comptabilitzar els vots de les meses d’Inca i Binissalem que havien estat anul·lats per la Junta Electoral de Zona d’Inca MÉS per Mallorca ha aconseguit que la democràcia triomfi per damunt de la burocràcia. La Junta (...)