Medi Ambient

Articles

Concedit el 40% dels fons del PDR 2014-2020

Les explotacions a ZEPA reben subvencions més altes i punts extra en els criteris de selecció. La posada en marxa del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) 2014-2020 el novembre de 2015, amb un pressupost de 146.350.830 €, representà el punt de partida d’un nou programa d’ajudes europeu al (...)

Campanya per a l’estalvi d’aigua

Vicenç Vidal : “l’aigua és un bé escàs, és un bé que hem de cuidar i un bé que hem de sapiguer gestionar" Per segon any consecutiu el Govern de les Illes Balears llança la campanya “L’aigua és un bé escàs. Pensa-hi!”, una campanya que serà present durant tres mesos als mitjans de comunicació amb l’objectiu (...)

Deu embarcacions per protegir la posidònia

L’operatiu desplegarà deu embarcacions arreu de les Illes Balears, que vigilaran més de 68.000 ha marines Aquesta setmana ha entrat en funcionament el servei de control de fondeig i vigilància sobre posidònia que la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha reforçat i ampliat, enguany, (...)

Més interferències del Govern espanyol

El Tribunal Constitucional suspèn tres articles de la Llei d’Avaluació d’Impacte Ambiental de les Illes Balears. Ho ha fet després que el Govern espanyol interposàs un recurs d’inconstitucionalitat a aquests articles. El Tribunal Constitucional ha fet efectiva la suspensió de tres articles de la (...)