Govern

Articles

Menys casos d’assetjament escolar a les aules

El Convivèxit es consolida com una bona eina per millorar la convivència i prevenir l’assetjament escolar a les aules de les Illes Balears. La Memòria de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar (Convivèxit) del curs 2016-2017 mostra la reducció del nombre de casos finalment tractats com a (...)

6.678 intervencions per protegir la posidònia

Aquest estiu s’han assistit 6.678 embarcacions arreu de les Illes en l’operatiu de protecció de la posidònia. El servei inclou l’assistència al fondeig, la informació i la reubicació de les embarcacions que pretenien posar l’àncora sobre les praderies de posidònia El servei de vigilància de la (...)

El Palma Arena canviarà el nom

S’obrirà un procés participatiu obert a la ciutadania per triar noms genèrics o de ciclistes de les Illes Balears La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Junta Rectora del Consorci del velòdrom Palma Arena, ha ratificat el canvi de nom del velòdrom. La proposta del canvi (...)

Feina per a 314 joves qualificats

El programa compta amb una altra convocatòria, destinada a les entitats locals, en una convocatòria que té una assignació pressupostària de devers 9 milions i que comptarà amb uns 500 beneficiaris més. Així, en total el programa “SOIB Joves Qualificats” beneficiarà més de 800 joves, amb un pressupost (...)