Govern

Articles

Més beques menjador i més equitatives

Més de tres mil alumnes de Balears es beneficiaran el curs 2017/18 de les ajudes de menjador. La convocatòria d’enguany ha inclòs nous criteris d’adjudicació per fer-la més equitativa, més justa, més accessible i més eficient. La convocatòria d’ajuts de menjador per al curs 2017/18 supera els tres mil (...)

Pla de xoc per combatre la Xylella

El Govern combat el bacteri Xylella Fastidiosa des de cinc fronts diferents: La participació, l’execució del pla de contenció, la investigació, l’experimentació i el suport al sector. El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, s’ha reunit avui amb el sector agrari per exposar (...)

La Conselleria de Serveis Socials i l’Ajuntament de Pollença estudien signar un conveni per concertar places de dependència

Aquesta concertació permetrà augmentar les 333 places que s’han donat d’alta als darrers dos anys a la xarxa de dependència La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i el batle de Pollença, Miquel Àngel March, s’han reunit aquest matí per estudiar la possibilitat de concertar fins (...)