Consell de Mallorca

Articles

L’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca expressa la seva preocupació per la problemàtica de consum d’alcohol entre els joves

Durant la sessió, celebrada avui a la capella de la Llar d’Ancians de General Riera, també s’han abordat qüestions com la de la reserva de sòl per a la gestió dels residus, o el foment dels processos participatius als municipis de l’illa. La Llar d’Ancians de General Riera ha acollit avui una nova (...)

El projecte Confia, de l’entitat Treball Solidari, guanya el Premi Consell de Mallorca a la Innovació Social 2016

La campanya “Yo soy Rana”, de la Fundació Rana; l’entitat Ben Amics; Maties Bosch, i els projectes Koluté, de Càritas, i Tres Glops, de Tres Salut Mental, també han estat premiats. El Teatre Principal de Palma ha acollit avui l’acte de lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social (...)

El Consell convocarà oposicions per bombers

Durant l’any 2017 es convocaran oposicions per als Bombers de Mallorca i també 2 places per auxiliars administratius. El consell de Mallorca convocarà l’any que ve oposicions. En concret es tracta d’11 per a bombers i 2 d’auxiliars administratius. A part dels 11 que és que s’incorporaran com a (...)

MÉS dóna suport al poble i la República Sahrauí als camps de refugiats

Una delegació de MÉS per Mallorca fa dos dies que està fent feina als campaments sahrauís de Tindouf per tal de conèixer de prop la situació dels refugiats i els projectes de cooperació. Una delegació de MÉS fa dos dies que està fent feina als campaments sahrauís de Tindouf. Aquest encontre reafirma (...)