Ajuntament de Palma

Articles

MÉS per Palma reclama que, després d’aturar la demolició de l’edifici, ara toca protegir la façana

Avui el Consell de Gerència ha accedit a suspendre cautelarment els efectes de la llicència de demolició fins a la resolució dels recursos presentats per ARCA i el propi grup municipal MÉS per Palma “És una bona notícia però no estan satisfets plenament. Hem guanyat temps, ara és necessari que es (...)

Antoni Noguera: “transformarem Palma en una ciutat creativa, moderna i europea”

Antoni Noguera i Neus Truyol, candidats de MÉS a l’Ajuntament de Palma, han dibuixat avui el mapa de les principals propostes per transformar la ciutat “La Palma de futur és una ciutat creativa que fomenti un teixit comercial viu i atragui talents, que ofereixi habitatges dignes i serveis per a (...)

MÉS per Palma obrirà un gran eix cívic entre Pere Garau i Son Gotleu

“Volem una Palma a peu! Una ciutat oberta als vianants, amable i habitable” Antoni Noguera i Neus Truyol, candidats a Cort, han dut a terme avui una representació de com seria aquest gran eix cívic i comercial El candidat a la batlia Antoni Noguera ha exposat aquest diumenge migdia quin és el (...)

TRAMBUS: el mitjà de transport que convertirà Palma en una ciutat veritablement moderna i europea

Antoni Noguera i Neus Truyol, candidats de MÉS per Palma a Cort, presenten la proposta que solucionarà el problema de mobilitat i transport públic existent entre centre de Palma i s’Arenal “És un mitjà de transport públic més ràpid, més eficient i amb major capacitat. Volem una Palma moderna i europea, (...)

L’ordenança de civisme queda vista per a sentència

Neus Truyol, candidata i regidora de MÉS a l’Ajuntament de Palma: “confiam que en poc temps quedi anul·lada aquesta normativa incívica, repressiva i sancionadora” El contenciós administratiu presentat contra l’Ordenança In-Cívica queda ara vist per sentència. L’estiu de 2014 un grup d’entitats, entre (...)