Ajuntament de Palma

Articles

Palma recuperarà el seu nom

El Parlament modificarà la Llei de Capitalitat perquè Palma torni a ser Palma i no Palma de Mallorca. Han començat els tràmits al Parlament de les Illes Balears per modificar la Llei de Capitalitat perquè Palma torni a ser Palma i no Palma de Mallorca. Tancam d’aquesta manera una etapa en què el (...)

100diesPalma: En marxa per transformar la ciutat

La campanya 100diesPalma dona a conèixer els canvis que hem realitzat a la ciutat durant aquests primers 100 dies de govern municipal. Els nostres regidors estan en marxa per transformar la nostra ciutat en un lloc MÉS just, MÉS lliure, MÉS culte i MÉS democràtic. Entre els canvis posats en marxa (...)

La Plataforma Salvem Ses Fontanelles, les Padrines i Padrins Flauta de Mallorca, Orgull Llonguet, l’Assemblea de Docents reben els premis Sinofós i el Círculo Balear el guardó Palma MÉS Indignada

L’amenaça constant de mal temps no va poder aturar l’acte dels IV Premis Sinofós, celebrats a la plaça Miquel Maura, davant del teatre Xesc Forteza, amb més d’un centenar de persones participants. Toni Verger i Nanda Ramon conduïren l’acte de manera engrescadora i festiva, introduint i presentant (...)

Antoni Noguera: “El més important és que cap persona s’està quedant al carrer”

Els primers mesos de funcionament de l’Oficina Antidesnonament donen un balanç molt positiu. Cort està donant alternatives a les persones que viuen en risc de perdre ca seva Aturar els desnonaments, prevenir-los i crear un parc d’habitatges de lloguer social són els objectivus de l’Oficina (...)

Palma ja és antitaurina

Un compromís de Més per Palma impulsat per Neus Truyol, regidora de Benestar Animal L’ajuntament palmesà ha declarat Palma ciutat antitaurina i lliure de maltractament animal. Es compleix així un dels acords de govern que varen establir MÉS per Palma, PSOE i Som Palma. "No volem espectacles que (...)