Ajuntament de Palma

Articles

1,3 milions d’euros per ampliar el Servei d’Ajuda a Domicili per a persones amb dependència a Palma

Fina Santiago, i el batle de Palma, José Hila, han signat el conveni d’ampliació del Servei d’Ajuda a Domicili per a persones amb grau reconegut de dependència a Palma. Es tracta d’un conveni que renova el signat al mes juliol de l’any 2015 i duplica tant el pressupost que destina la Conselleria de (...)

Palma recuperarà el seu nom

El Parlament modificarà la Llei de Capitalitat perquè Palma torni a ser Palma i no Palma de Mallorca. Han començat els tràmits al Parlament de les Illes Balears per modificar la Llei de Capitalitat perquè Palma torni a ser Palma i no Palma de Mallorca. Tancam d’aquesta manera una etapa en què el (...)

100diesPalma: En marxa per transformar la ciutat

La campanya 100diesPalma dona a conèixer els canvis que hem realitzat a la ciutat durant aquests primers 100 dies de govern municipal. Els nostres regidors estan en marxa per transformar la nostra ciutat en un lloc MÉS just, MÉS lliure, MÉS culte i MÉS democràtic. Entre els canvis posats en marxa (...)

La Plataforma Salvem Ses Fontanelles, les Padrines i Padrins Flauta de Mallorca, Orgull Llonguet, l’Assemblea de Docents reben els premis Sinofós i el Círculo Balear el guardó Palma MÉS Indignada

L’amenaça constant de mal temps no va poder aturar l’acte dels IV Premis Sinofós, celebrats a la plaça Miquel Maura, davant del teatre Xesc Forteza, amb més d’un centenar de persones participants. Toni Verger i Nanda Ramon conduïren l’acte de manera engrescadora i festiva, introduint i presentant (...)