Campanyes

Articles d’aquesta secció

Participa MÉS!

Estàs interessat/da en participar dins la coalició MÉS per Mallorca? Idò tens un bon grapat de formes per poder fer-ho: rebre el nostre butlletí informatiu, adherir-te omplint el formulari d’adhesió, demanant informació sobre les nostres polítiques, participar en els grups de treball, fer (...)

Elaboram polítiques

MÉS per Mallorca és un projecte polític que neix de la voluntat i vocació d’enfortir una majoria social, diversa però compromesa, que busca una Mallorca millor, un futur millor per als ciutadans i ciutadanes d’aquesta illa. És per això que MÉS enforteix aquest projecte dia a dia de la mà de les persones (...)

Decidim polítiques, elegim persones #RecuperemElFutur #somMÉS

MÉS per Mallorca iniciarà en els propers mesos un procés obert i participatiu de la mà de la ciutadania per prioritzar els eixos estratègics i programàtics de cara als propers comicis del 2015 però sobretot amb perspectiva de futur i la mirada posada en el 2020. Accedeix a elaboram polítiques (...)

STOP Abocadors Il·legals a Palma

STOP Abocadors Il·legals a Palma Has detectat algun abocador incontrolat al terme municipal de Palma? Avisa’ns i t’ajudam a denunciar-ho! MÉS per Palma inicia una campanya d’informació, conscienciació i denúncia per tal de frenar la proliferació dels abocaments incontrolats i il·legals que en els (...)

Prospeccions a les costes de les illes

MÉS per Mallorca diu NO! MÉS per Mallorca es mobilitza i és partícip de la mobilització social i el consens polític existent davant l’amenaça de dur a terme prospeccions petrolieres davant les costes d’Eivissa i que podrien posar en perill la conservació del medi natural de la zona i de la resta de (...)

Aturem l’Ordenança IN-Cívica de Palma

MÉS per Palma manté activa la campanya informativa contra l’Ordenança Cívica que l’equip de govern del PP a l’Ajuntament de Palma va aprovar el mes de maig de 2014 Durant tot el procés de tramitació de l’ordenança, podem estar orgullosos de la mobilització social, perquè va demostrar que la ciutadania (...)

#MALLORCAnoésunFEMER

Campanya d’al·legacions contra la importació de residus i per la modificació del contracte amb TIRME El passat 14 de febrer de 2013, el govern del PP al Consell de Mallorca va aprovar una modificació del contracte amb TIRME, empresa concessionàriade la gestió dels residus a Mallorca, que li permet (...)