L’IMAS posa en marxa un servei d’acollida per a expresos en situació d’exclusió social

La presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials ha visitat avui les instal•lacions que formen part del programa d’inserció per aquest col•lectiu que ja es duia a terme des de la institució. Amb l’ampliació del nou servei, aquest programa passarà de tenir una dotació de 96.000 euros anuals, a 221.000.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la directora insular d’Inclusió Social, Teresa Vallespir, ha visitat aquest migdia les instal•lacions del nou servei d’acollida residencial per a expresos en situació d’exclusió social de l’IMAS que gestiona l’entitat Pastoral Penitenciària.

Aquest servei d’allotjament temporal disposa de 10 places i s’inclou dins el programa de Reinserció Social per a Població Penitenciària i Expresos que ja es duia a terme des de la institució insular, i que a partir d’ara incorpora aquest nou servei.

"Aquest nou servei s’inclou dins el nou model d’atenció centrat en les persones pel qual estam apostant des de totes les àrees de l’IMAS, i suposa una important millora a l’atenció d’aquest col•lectiu. La nostra sensibilitat i la nostra feina està amb les persones que més necessitats tenen", ha apuntat la consellera Puigserver.