Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

"L’escola que batega: emocions i creativitat"

Més de 140 docents participen a la jornada per intercanviar experiències educatives amb relació a l’educació emocional i de creativitat. La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, i el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, varen inaugurar (...)

Sóller retira tota la simbologia franquista de la ciutat

Aquesta setmana, amb la retirada del monument als caiguts, el consitori ha culminat la segona fase de retirada dels símbols feixistes del municipi, donant compliment als acords de governabilitat. L’Ajuntament de Sóller, a iniciativa de MÉS per Sóller, ha duit endavant la segona fase de la (...)

Campanya per a l’estalvi d’aigua

Vicenç Vidal : “l’aigua és un bé escàs, és un bé que hem de cuidar i un bé que hem de sapiguer gestionar" Per segon any consecutiu el Govern de les Illes Balears llança la campanya “L’aigua és un bé escàs. Pensa-hi!”, una campanya que serà present durant tres mesos als mitjans de comunicació amb l’objectiu (...)

Deu embarcacions per protegir la posidònia

L’operatiu desplegarà deu embarcacions arreu de les Illes Balears, que vigilaran més de 68.000 ha marines Aquesta setmana ha entrat en funcionament el servei de control de fondeig i vigilància sobre posidònia que la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha reforçat i ampliat, enguany, (...)

El Consell impulsa la creació de la Xarxa Mallorca Literària

L’objectiu és articular i coordinar equipaments culturals dedicats al patrimoni literari de Mallorca a través de la Fundació Casa Museu, que canvia de denominació i passa a dir-se Fundació Mallorca Literària. Des de 1999 la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet fa feina en (...)