Actualitat

Filtra les notícies en funció de la institució:

Parlament de les Illes Balears Consell de Mallorca Ajuntament de Palma Xarxa Municipal MÉS Govern

Articles d’aquesta secció

MÉS per Palma dibuixa la història de la ciutat en clau de dona

L’agrupació ha organitzat una visita per donar a conèixer les dones que han destacat en la ciutat antiga Neus Truyol: “Conèixer les dones de Ciutat és una de les principals vies per aconseguir la igualtat i la cohesió social” Na Peix Frit, les bruixes, Manuela de los Herreros i Maria Antònia (...)

El Consell farà un nou parc de bombers

El president Miquel Ensenyat ha presentat avui el projecte de construcció del nou parc, el qual està previst que entri en funcionament l’any 2019. El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, juntament amb el conseller executiu de Cooperació Local, Joan Font, han presentat el projecte (...)

ILLENC. PREGUNTES I RESPOSTES.

Què és ILLENC? ILLENC és el nom que ha agafat l’Institut de la Llengua i la Cultura per adaptar-se a les noves competències que ha adquirit i a la forma administrativa més adequada per a desenvolupar-les. És un organisme que depèn de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les (...)

El Govern constitueix la Comissió d’Ètica Pública

Aquesta comissió ha de vetlar pel compliment de les normes contingudes al Codi ètic del Govern El Consell de Govern ha constituït la Comissió d’ètica pública, que vetlarà pel compliment de les normes contingudes al Codi ètic del Govern. Aquesta comissió està composta pel president, que en aquest cas (...)